Nyheter Storkjøkken 2024
Her finner du en oversikt over alle nyhetene for 2024.
Leksands knekkebrød og Rummo pasta er to av årets store nye merkevarer i vårt sortement.
Kvalitetsprodukter som vi stolt kan anbefale til alle våre kunder i storhusholdning.
Nyhet uke 38
Laboratorio Tortellini Gnocchi m/ spinat 10 kg
Ekte klassisk Gnocchi av potet og med spinat. Med høyt innhold av potet og med semolina durum hvete for å få det beste resultatet.
EPD: 6446470
Nyhet uke 38
Heinz Tomatketchup spann 5,7 liter
Heinz Tomatketchup på spann har en mer bærekraftig emballasje som gir mindre svinn og som kan stables når tom.
EPD: 5522511
Nyhet uke 38
La Preferida Jalapenos i skiver 6x2,75 kg
Jevn og fin størrelse og ettertraktet sprøhet og grønne farge. La Preferida Jalapenos tåler varmebehandling meget godt og passer til alle klassiske formål.
EPD: 5981279 (Erstatter EPD: 5979323)
Nyhet uke 38
Mendoza’s Guacamole mild 12x500g
Smakfull Guacamole på pose; ferdig til bruk eller kan spices opp hvis du ønsker litt ekstra snert. Frisk grønn farge av avocadoer fra Peru som er fryst kort tid etter innhøstning
EPD: 6501100 (Erstatter EPD: 1159003)
Nyhet uke 38
Salomon Løkringer crispy preformed 6x1kg
Sprø og smakfulle løkringer med crispy panering. Løkringene er produsert for å ha samme størrelse hver gang, noe som gir bedre kostnads- og porsjonskontroll.
EPD: 6482418 (Erstatter EPD: 5971809)
Nyhet uke 38
Tipiak Hvitløkskrutonger kube 6x500g
Tipiak krutonger med persille og hvitløk er markedsleder i Norge. Nå kommer en ny kubeformet variant med smak av toast med et hint av hvitløk. Dette er en av Frankrikes mest populære krutonger!
EPD: 6043012
Nyhet uke 38
Tipiak CousCous 5 kg
Den populære Tipiak Couscous i større forpakning. Tipiak couscous er av beste kvalitet og laget av 100% durumhvete. Brukes til kjøtt, fisk eller fugl, eller i en salat. Ferdig på 4 minutter!
EPD: 6499131
St. Dalfour Syltetøy
St. Dalfour er håndlaget, med en familieoppskrift som kombinerer klassisk fransk metode og de beste, helt naturlige ingrediensene.
Alle St. Dalfours produkter er laget av 100 % frukt, søtet med naturlig fruktjuice fra vinmodnede druer og andre frukter. Produktene er Non-GMO-prosjekt verifisert, noe som garanterer at de er laget uten genmodifiserte organismer. I tillegg er de etisk fremstilt, noe som reflekterer St. Dalfours forpliktelse til bærekraftige og ansvarlige produksjonsmetoder.
St. Dalfours syltetøy er kjent for sin autentiske smak, laget etter en tradisjonell familieoppskrift som bevarer fruktens naturlige sødme og smak. Dette har gjort merket populært over hele verden, både blant helsebevisste forbrukere og de som setter pris på kvalitetsprodukter laget med kjærlighet og omsorg.
Pasta Rummo
Rummo starter sin historie i 1846 i Benevento, nær Napoli, med Antonio Rummo som dedikerte sitt liv til å dyrke korn og starte produksjon av Rummo Pasta. Med over 170 års erfaring har Rummo perfeksjonert sin egen «Lenta Lavorazione®» pasta.
«Lenta Lavorazione» betyr «langsom behandling» og er en eksklusiv produksjonsmetode basert på den tradisjonelle måten å lage pasta på. Hemmeligheten i Rummo sin gode kvalitet ligger i deres metode, som søker å oppnå fortreffelighet i alle ledd, fra den langvarige eltingsprosessen og fram til ferdig produkt. Dette bevarer de unike egenskapene til den fineste durumhveten, sikrer riktig proteininnhold og gir pastaen en enestående matlagingsytelse.
Rummo er dedikert til kvalitet, fra valg av ingredienser til nøye bearbeiding av deigen, og resultatet er en pasta som viderefører århundrer av tradisjon og deres sterke engasjement for kulinarisk kvalitet
Nyhet uke 38
Rummo Penne Rigate Glutenfri 3x3 kg
Penne Rigate er kjent for å trekke til seg sausen hver gang. Det er en favoritt på menyen og en av verdens mest solgte pastavarianter
EPD: 6492136
Nyhet uke 38Rummo NO48 Fusilli Glutenfri 3x3 kg
Fusilli er en svært populær pastavariant, og Rummo sin Fusilli er sertifisert av Veritas for sin motstand mot overkoking grunnet sitt høye proteininnhold. Her også i glutenfri variant og stor forpakning
EPD: 6497077
Rummo NO28 Mezze Penne Rigate 4x3 kg
Penne mezze er en halvlang, kort pastatype. Rummos sertifisering garanterer at den ikke overkoker, noe som gjør denne pastavarianten unik. Pastaen blir alltid perfekt al dente, uansett om den blir dobbelkokt, nedkjølt eller servert direkte
EPD: 6331573
Rummo NO48 Fusilli 4x3 kg
En fusilli som overgår alle andre fusilityper når det gjelder kvalitet. Det høye proteininnholdet på 14% sikrer en ren og feilfri pasta uten noen form for brekkasje. Det er verdt å merke seg at den er sertifisert av Veritas for sin motstand mot overkoking.
EPD: 5101241
Rummo NO85 Farfalle 6x500g
Farfalle er en sommerfugllignende pastatype som, i tillegg til å være perfekt for varmretter, gjør seg også godt i salater. En favoritt blant mange.
EPD: 4976437
Rummo NO51 Mezzi Rigatoni 6x500g
Rigatoni er en av Italias mest populære pastavarianter. Dette robuste røret absorberer sausen og alle ingrediensene den inneholder på en utmerket måte.
EPD: 4976429
Rummo NO88 Casarecce 16x500g
Casarecce betyr "hjemmelaget", og den gir virkelig den autentiske følelsen av å være laget med omsorg. Den formes med en kombinasjon av bronseverktøy og en maskin som nøyaktig etterligner håndens bevegelser. Denne bestselgende pastatypen er designet for å fange opp sauser på en unik måte eller berike din salatbuffet.
EPD: 4668596
Rummo NO66 Penne Rigate glutenfri 12x400g
Penne Rigate er kjent for å trekke til seg sausen hver gang, er en favoritt på menyen og en av verdens mest solgte pastatyper.
EPD: 4687455
Rummo NO51 Mezzi Rigatoni glutenfri 12x400g
Rigatoni er topp 3 blant Italiensk kort pasta fra Sør-Italia. Svært populære og gir alltid perfekt tilberedt resultat.
EPD: 5802509
Les mer om hvert produkt her:
Leksands knekkebrød
Leksands knekkebrød er bakt med lokalt dyrket korn malt på egen mølle, friskt vann fra egen kilde, gjær og en klype salt som eltes, kjevles, stekes og tørkes – helt til knekkebrødet får smaken og sprøheten som vi har lagt vår elsk på. Lett å spise uten å smule.
Leksands knekkebrød, normalt stekt – økologisk, 1x1600g
Serveringsbrett med 128 stk knekkebrød i et brett. Fantastisk kvalitet på trekantformet knekkebrød, økologisk.
EPD: 6411250
Leksands knekkebrød, normalt stekt 1x1600g
Serveringsbrett med 128 stk knekkebrød i et brett. Fantastisk kvalitet på trekantformet knekkebrød.
EPD: 641163
Leksands Knekke Normalt stekt 12x200g
En hverdagsfavoritt for hele familien. Den er nøkkelhullsmerket, har 21 % fiber og 100 % på grovhetsskalaen.
EPD: 2926285
Leksands Knekke Godt stekt 12x200g
Godt Stekt er stekt litt lenger for en kraftigere smak. Den er nøkkelhullsmerket, har 21 % fiber og 100 % på grovhetsskalaen.
EPD: 2926301
Les mer om hvert produkt her:
Mission - Simal
Mission er verdens største Chips og Tortilla produsent, og har et eget Mission Green bærekraft program som sikrer bærekraft og kvalitet i alle ledd i verdikjeden. Fantastisk til mex og wraps.
Les mer om hvert produkt her:
Inspirerende oppskrifter
Her finner du et utvalg av spennende og inspirerende oppskrifter
Klikk på bildet for oppskrift
Haugen-Gruppen,
Norges råeste kompetansehus på mat og drikke!
Varekatalog - Storhusholdning
Mat til mange skal være hyggelig og godt. Fra Haugen-Gruppen får du kvalitetsprodukter og økt kunnskap om utvikling av menyer, trender og inntjening. Vi hjelper deg å heve mat- og drikkeopplevelsene uansett bransje.
Vinkatalog
Haugen-Gruppen er en ledende aktør med et stort sortiment. Du finner det du trenger i alle kategorier hos oss. Fordelen med det er at du får alt fra ett sted, og din konsulent hos oss kjenner deg og profilen til ditt serveringssted.
Vårt team
Haugen-Gruppens salgsapparat består av erfarne fagfolk innen kokk- og vinsomellier-faget. Ta gjerne kontakt for produktinformasjon, opplæring, ideer, konsepter, priser, logistikk og generell fagkunnskap.