Veien til en fantastisk frokost
Kriteriene i Twinings Best Breakfast er utarbeidet i nært samarbeid med hotellbransjen selv. Kriteriene er lagt opp slik at det ikke skal være krav til eksempelvis et uforholdsmessig stort utvalg for å kunne nå langt i konkurransen.
Ankomst / motagelse
Husk å ønske gjesten velkommen.
Vis at dere ser gjesten. Legg inn en hilsen også når frokosten er avsluttet, og sørg for at alle ansatte gjør det! Det er lite som skal til.
Atmosfære
- Innbydende lokaler
- Lyssetting
- Positiv eller negativ opplevelse av lydbildet
Logistikk
- Variert bordsetting/ikke for trangt
- Naturlig flyt i kundeopplevelsen
- Finner du lett det du leter etter
- Er det plass til å bevege seg
Renhold og ryddighet
- Det ser rent og ryddig ut
- Ryddes det underveis på ledige bord
- Ryddes det mens du spiser
Personlig service
- Tilbud ved bordet (kaffe/te/smoothie)
- Hei og god morgen/øyekontakt/smil
- Oppmerksomhet (ved behov)
- Kokk ute blant gjestene
Utvalg av mat og drikke
- Er det et utvalg i tråd med forventningene
- Noe for alle: Fri for/allergi
- Alternativt utvalg: Vegetarisk, Smoothie og shots
- Signaturretter/noe ekstra: Lokalmat
Kvaliteten på mat og drikke
Opplevd kvalitet på de forskjellige tilgjengelig kategoriene
- Varmmat
- Kaldmat
- Brød og knekkebrød
- Varm drikke (kaffe/te)
- Kald drikke (juice/smoothies/mek
Løsning og tilbud for varm drikke
- Kvalitet og valgmulighet kaffe
- Kvalitet, løsning og valgmulighet te
- Løsvektte
Presentasjon
Vurdering av presentasjonen for de forskjellige kategoriene
- Varmmat
- Kaldmat
- Brød
- Varm drikke (kaffe/te)
- Egne te-stasjoner med utvalg
- Kald drikke (juice/smoothies/melk)
Informasjon / merking
Alle stasjoner er godt merket
- Utvalg
- Allergener
- Gode historier/lokalmat
- Bærekraft
Bærekraft og miljø
Informasjon
- Om matsvinn og gjestens ansvar/mulighet
- Kommunikasjon av hotellets tiltak
- Skilting og tydelig info
- Utvalg
- Rett mengde og rullering
Gjennomføring
- Bærekraftig utvalg/alternativer
- Tilpasset kundemasse (tidspunkt/gjesteflyt)
Haugen-Gruppen, Norges råeste kompetansehus på mat og drikke!
Varekatalog - Storhusholdning
Mat til mange skal være hyggelig og godt. Fra Haugen-Gruppen får du kvalitetsprodukter og økt kunnskap om utvikling av menyer, trender og inntjening. Vi hjelper deg å heve mat- og drikkeopplevelsene uansett bransje.
Vinkatalog
Haugen-Gruppen er en ledende aktør med et stort sortiment. Du finner det du trenger i alle kategorier hos oss. Fordelen med det er at du får alt fra ett sted, og din konsulent hos oss kjenner deg og profilen til ditt serveringssted.
Vårt team
Haugen-Gruppens salgsapparat består av erfarne fagfolk innen kokk- og vinsomellier-faget. Ta gjerne kontakt for produktinformasjon, opplæring, ideer, konsepter, priser, logistikk og generell fagkunnskap.