Gå til innhold
twinings_web_kriterier-1

Veien til en fantastisk frokost

Kriteriene i Twinings Best Breakfast er utarbeidet i nært samarbeid med hotellbransjen selv. Kriteriene er lagt opp slik at det ikke skal være krav til eksempelvis et uforholdsmessig stort utvalg for å kunne nå langt i konkurransen.

twinings_web_kriterier10

Ankomst / motagelse

Husk å ønske gjesten velkommen.
Vis at dere ser gjesten. Legg inn en hilsen også når frokosten er avsluttet, og sørg for at alle ansatte gjør det! Det er lite som skal til.

twinings_web_kriterier7

Atmosfære

  • Innbydende lokaler
  • Lyssetting
  • Positiv eller negativ opplevelse av lydbildet
twinings_web_kriterier9

Logistikk

  • Variert bordsetting/ikke for trangt
  • Naturlig flyt i kundeopplevelsen
  • Finner du lett det du leter etter
  • Er det plass til å bevege seg
twinings_web_kriterier13

Renhold og ryddighet

  • Det ser rent og ryddig ut
  • Ryddes det underveis på ledige bord
  • Ryddes det mens du spiser
twinings_web_kriterier2

Personlig service

  • Tilbud ved bordet (kaffe/te/smoothie)
  • Hei og god morgen/øyekontakt/smil
  • Oppmerksomhet (ved behov)
  • Kokk ute blant gjestene
twinings_web_kriterier4

Utvalg av mat og drikke

  • Er det et utvalg i tråd med forventningene
  • Noe for alle: Fri for/allergi
  • Alternativt utvalg: Vegetarisk, Smoothie og shots
  • Signaturretter/noe ekstra: Lokalmat
twinings_web_kriterier3

Kvaliteten på mat og drikke

Opplevd kvalitet på de forskjellige tilgjengelig kategoriene

  • Varmmat
  • Kaldmat
  • Brød og knekkebrød
  • Varm drikke (kaffe/te)
  • Kald drikke (juice/smoothies/mek
twinings_web_karusell3

Løsning og tilbud for varm drikke

  • Kvalitet og valgmulighet kaffe
  • Kvalitet, løsning og valgmulighet te
  • Løsvektte
twinings_web_kriterier5

Presentasjon

Vurdering av presentasjonen for de forskjellige kategoriene

  • Varmmat
  • Kaldmat
  • Brød
  • Varm drikke (kaffe/te)
  • Egne te-stasjoner med utvalg
  • Kald drikke (juice/smoothies/melk)
twinings_web_kriterier11

Informasjon / merking

Alle stasjoner er godt merket

  • Utvalg
  • Allergener
  • Gode historier/lokalmat
  • Bærekraft
twinings_web_kriterier6

Bærekraft og miljø

Informasjon

  • Om matsvinn og gjestens ansvar/mulighet
  • Kommunikasjon av hotellets tiltak
  • Skilting og tydelig info
  • Utvalg
  • Rett mengde og rullering

Gjennomføring

  • Bærekraftig utvalg/alternativer
  • Tilpasset kundemasse (tidspunkt/gjesteflyt)

Haugen-Gruppen, Norges råeste kompetansehus på mat og drikke!

twinings_web_bunn2
Varekatalog - Storhusholdning

Mat til mange skal være hyggelig og godt. Fra Haugen-Gruppen får du kvalitetsprodukter og økt kunnskap om utvikling av menyer, trender og inntjening. Vi hjelper deg å heve mat- og drikkeopplevelsene uansett bransje.

vinbilder2
Vinkatalog

Haugen-Gruppen er en ledende aktør med et stort sortiment. Du finner det du trenger i alle kategorier hos oss. Fordelen med det er at du får alt fra ett sted, og din konsulent hos oss kjenner deg og profilen til ditt serveringssted.

twinings_web_bunn
Vårt team

Haugen-Gruppens salgsapparat består av erfarne fagfolk innen kokk- og vinsomellier-faget. Ta gjerne kontakt for produktinformasjon, opplæring, ideer, konsepter, priser, logistikk og generell fagkunnskap.